PBG Global

PBG GLOBAL се превърна в  стандарт за качествени продукти от канабидиол, като компанията се занимава с изследвания и производство на CBD продукти от далечната 2013 г. Те са експерти във всяка стъпка от производствения процес и притежават дълбоко ноу-хау, необходимо за постигане на високото качество, което клиенти търсят. 

• 75 мг пълен спектър канабиноидно олио от Cannabis Sativa L. (без следи от ТНC), съставено от 33.5% канабидиол (CBD), осигуряващо стандартизирано количество 25 мг чист Канабидиол (CBD)  и 66.5% синергични вещества, извлечени от растението във всяка капсула.
• 425 мг уникална комбинация (блeнд) от студено-пресовани масла от семената на чия, златен лен и коноп, осигуряващи стандартизирано количество 250 мг Омега-3 мастни киселини във всяка капсула.
• Обвивката на капсулата е съставена изцяло от фармацевтично чист желатин.

Още информация за продукта >>

CANNOLEX Prime е 100% натурален и веган продукт в течно състояние. Всяка бутилка от 50 мл съдържа:

  • 5000 мг канабидиол (CBD) в сусамово олио
  • 1000 мг канабис Sativa L. с пълноспектъренфлавоноиден профил
  • 44 г студенопресовано сусамово олио

Всеки милититър от продукта съдържа 100 мг канабидиол (CBD).

Продуктът не съдържа други добавени вещества, примеси, стабилизатори, консерванти или оцветители.

Още информация за продукта >>

Продуките на PBG са плод на собствено земеделие, механична и химическа обработка и прилагане най-високия контрол на качеството по целия път – от семената до крайния продукт.

PBG GLOBAL притежава единствения лиценз за научни изследвания с коноп в България, който позволява на техните учени да извършват авангардни експерименти и да развиват бъдещето на технологиите за обработка на канабис. PBG е в тясна връзка с Българската Академия на Науките и Медицински Университет София.